Načini plaćanja pri kupovini u našoj internet trgovini

Sve cijene u našoj KlimaCom internet trgovini su maloprodajne, izražene su u kunama te uključuju PDV.

1. Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Naručene proizvode je moguće platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Nakon potvrde vaše narudžbe povratno dobivate ponudu koja sadrži sve potrebne podatke za uplatu sredstava na naš račun. Naše ponude sadrže i QR kod uz koji je plaćanje pojednostavljeno i znatno ubrzano.

Račun za uplate internet bankarstvom ili općom uplatnicom je sljedeći:

Raiffeisenbank Austria d.d.
IBAN HR8924840081135169571
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: istaknut na ponudi

2. Plaćanje virmanom (pravne osobe)

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe dostavljamo vam ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu sredstava na naš račun. Naše ponude sadrže i QR kod uz koji je plaćanje pojednostavljeno i znatno ubrzano.

Račun za uplate virmanom je sljedeći:

Raiffeisenbank Austria d.d.
IBAN HR8924840081135169571
Model plaćanja: 00
Poziv na broj: istaknut na ponudi

3. Plaćanje pouzećem odnosno plaćanje prilikom preuzimanja

Kupac može platiti kupljenu robu dostavljaču pri preuzimanju ako je prilikom narudžbe u internet trgovini klimacom.hr označio takvu vrstu plaćanja.
Ukoliko ste uz uređaj naručili i uslugu ista će biti prikazana u narudžbi i plaćate je dostavljaču kod preuzimanja uređaja.

4. Plaćanje putem Aircash-a

Brzo i sigurno platite putem Aircash aplikacije. Odabirom Aircash-a na stranici naplate, u sljedećem koraku se formira OR kod kojeg skenirate u svojoj Aircash aplikaciji te na taj način platite brzo i sigurno.

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe.

Navedeni podaci su naznačeni uz svaki proizvod. Istaknute cijene predstavljaju maloprodajne cijene te iste sadrže PDV.

Valjana cijena uređaja je ona koja je vrijedila na dan izrade narudžbe (s uključenim popustima i akcijama). Cijene su uvijek izražene u kunama (HRK). 

Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi narudžbe. 

Moguće su nenamjerne greške u sustavu navođenja cijena. U tom slučaju prodavatelj nije dužan isporučiti naručene proizvode po cijeni proizvoda toliko niskoj da kupac zna ili je morao znati da je riječ o pogrešci, a ne o realnoj cijeni proizvoda. 

Prodavatelj će periodično, po svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Proizvodi na akciji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima, uz jasnu naznaku uvjeta, posebice trajanja akcijske prodaje, iznosa popusta, ograničenja količine robe. 

Nakon proteka roka akcijske prodaje, klimacom.hr neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok. 

U okviru posebnih promotivnih akcija, korisnici mogu proizvode kupiti i pomoću promotivnih kodova. Promotivni kod donosi različite povoljnosti prilikom kupnje. Kodovi i pravila upotrebe bit će jasno određeni. Unos promotivnog koda bit će omogućen za vrijeme trajanja promotivne akcije i unosi se prilikom narudžbe u Košarici. Promotivni kod je vremenski ograničen. 

Kuponi za pojedinačni proizvod se ne mogu kombinirati jedan s drugim, odnosno popusti po pojedinačnom proizvodu se ne zbrajaju. U košarici može biti više proizvoda a po svakom pojedinačnom proizvodu može biti iskorišten po jedan kupon kod za popust. 

Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. 

Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektroničke narudžbe dostavit će se kupcu putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte navedenu u postupku registracije/narudžbe. Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektroničke pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@klimacom.hr ili na telefonski broj +385 91 613 00 43 kako bi naše osoblje provjerilo je li narudžba zaprimljena.